KVKK

KVKK

Information om skydd av personuppgifter;

{{Name}} Vi lägger stor vikt vid behandling och bevarande av dina personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen nr 6698 ("lagen"). Vi vill informera våra kunder om vårt syfte och våra metoder för att samla in, behandla och överföra personuppgifter och följaktligen dina rättigheter som följer av lagen.

1. Metoder för att samla in personuppgifter

{{Name}} Som personuppgiftsansvarig, inom ramen för våra rättsliga skyldigheter som följer av lagstiftningen; att dra nytta av tjänsterna från våra varumärken, att informera dig om våra kampanjer med ditt godkännande, att registrera dina förslag och klagomål, för att skapa bättre servicestandarder för dig, {{Name}} Vi samlar in dina personuppgifter muntligt, skriftligt eller elektroniskt via webbplatser, sociala mediekanaler, mobilapplikationer och liknande sätt, för ändamål som att bestämma och implementera kommersiella och affärsstrategier.

2. Behandling av personuppgifter och behandlingsändamål

{{Name}} Som personuppgiftsansvarig, genom våra callcenter, skriftliga kommunikationskanaler, sociala mediesidor, mobila kommunikationskanaler, kommunikationskanaler i butik och/eller alla typer av kanaler, men inte begränsat till dessa; Dina personliga och/eller speciella personuppgifter som vi har erhållit med ditt samtycke kan erhållas, registreras, bevaras, lagras, ändras, uppdateras, periodiskt kontrolleras, ordnas om, sekretessbeläggas, helt eller delvis, så länge det är nödvändigt för ändamålet för vilka de behandlas eller under den period som krävs enligt relevant lag. kan bibehållas, i händelse av juridiska eller tjänsterelaterade faktiska krav {{Name}}’Det kan delas/överföras med privata juridiska personer som arbetar med eller med offentliga institutioner och organisationer som det är juridiskt ansvarigt för, och/eller relevant tredje part verklig person/juridiska personer bosatta i Turkiet eller utomlands, och kan överföras utomlands i fall av juridiska eller tjänsterelaterade faktiska krav. .

{{Name}} För att göra det möjligt för sina kunder att dra nytta av tjänsterna från våra varumärken, för att informera dig om våra kampanjer efter ditt godkännande, för att registrera dina förslag och klagomål, för att skapa bättre servicestandarder för dig, {{Name}} Vi vill informera dig om att vi kan komma att behandla dina personuppgifter för ändamål som att bestämma och implementera kommersiella och affärsstrategier och i alla fall i enlighet med personuppgiftslagen nr 6698 och relevant lagstiftning.

3. Överföring av personuppgifter

{{Name}}, Endast dina personuppgifter i fråga; Baserat på ditt uttryckliga samtycke eller inom ramen för de säkerhets- och sekretessprinciper som anges i lagen, i landet och utomlands, förutsatt att nödvändiga säkerhetsåtgärder vidtas för att utföra företagets verksamhet, säkerställa affärsrelationen mellan dataägare och våra kunder och/eller hålla möten för detta ändamål, tjänster, För att ge möjligheter och möjligheter och öka servicekvaliteten; Våra koncernbolag, affärspartners, kunder, leverantörer, revisionsbolag som vi har avtal med och som vi tillhandahåller tjänster till som ett resultat av vår verksamhet, eller offentliga institutioner eller organisationer som har behörighet att begära in dessa uppgifter i enlighet med en laglig skyldighet, kan komma att dela det med andra relevanta myndigheter, inklusive men inte begränsat till.

4. Personuppgiftsägarens rättigheter som anges i artikel 11 i lagen om skydd av personuppgifter ("lagen")

{{Name}} Den kommer att svara på följande förfrågningar från relevanta personer:

a) {{Name}}’För att ta reda på huruvida behandlar personuppgifter om dem eller inte och vilka personuppgifter den behandlar,

b) ta emot information om ändamålen med bearbetningsverksamheten,

c) {{Name}}’Att känna till de tredje parter till vilka personuppgifter överförs hemma eller utomlands,

d) begära rättelse av personuppgifter vid ofullständig eller felaktig behandling,

e) begära radering eller förstöring av personuppgifter i enlighet med lagen,

f) Vid begäran om rättelse, radering eller förstöring av personuppgifter; Begär att de genomförda transaktionerna meddelas tredje part till vilka personuppgifter överförs,

g) Att invända mot uppkomsten av ett resultat mot personen genom att analysera de behandlade uppgifterna uteslutande genom automatiska system, och

h) Ta emot en kopia av dina personuppgifter.

Du kan kontakta oss med dina kommentarer och frågor.

Adress: {{Name}}

Telefon: {{Phone}}

Meris nr: {{MersisNumber}}

Skatteförvaltningen: {{TaxOffice}}

Skattenummer: {{TaxNumber}}

Adress: {{Address}}

Post: {{EMail}}

Sekretess och säkerhet

{{Name}} Online Shop begär en del av din personliga information (namn, ålder, intressen, e-post, etc.) för att ge bättre service till sina kunder. {{Name}} Denna information som samlas in på Online Shop-servrar används endast för periodiska kampanjstudier, utformning av speciella reklamaktiviteter för kundprofiler och kundklassificeringsstudier för att förhindra överföring av oönskad e-post. {{Name}} Den används i onlinebutiken. {{Name}} Online Shop delar inte informationen som samlas in från medlemsformulär med tredje part utan medlemmens vetskap eller någon annan instruktion, och använder eller säljer den inte för kommersiella ändamål av någon annan anledning än dess aktivitet.

Kundinformation kan endast lämnas ut till officiella myndigheter om denna information begärs av de officiella myndigheterna och i de fall det är skyldigt att göra ett uttalande till de officiella myndigheterna i enlighet med bestämmelserna i gällande tvingande lagstiftning.

Endast kunden kan komma åt all information kunden matar in i systemet och endast kunden kan ändra denna information. Det är inte möjligt för någon annan att komma åt eller ändra denna information. Din kreditkortsinformation som efterfrågas på betalningssidan kommer inte att behandlas på något sätt för att hålla säkerheten för våra värdefulla kunder som handlar på sidan på högsta nivå. {{Name}} Den förvaras inte på servrarna hos Online Shop eller de företag som betjänar den. På detta sätt alla transaktioner för betalning {{Name}} Det utförs mellan banken och din dator via gränssnittet i Online Shop.

Användning av cookies

Cookies är små textfiler eller information som sparas på din dator eller mobila enhet (som en smartphone eller surfplatta) när du besöker vår webbplats.

Vi använder cookies för att göra våra webbplatser enklare att använda och för att skräddarsy dem efter dina intressen och behov. Webbplatser kan läsa och skriva dessa cookiefiler och på så sätt komma ihåg viktig information om dig (som att komma ihåg dina inställningar) för att känna igen dig och ge dig en mer lämplig webbplats.

Cookies hjälper också att påskynda dina framtida rörelser på våra webbplatser. Dessutom kan vi använda cookies för att samla in statistisk information om användningen av våra webbplatser för att förstå hur besökare använder våra webbplatser och för att förbättra designen och användbarheten av våra webbplatser.

{{Name}}

Adress: {{Address}}

Telefon: {{Phone}}